KINCS AZ ÉLET!!!
"Az emberek egészségért könyörögnek az istenekhez. Hogy ők maguk is befolyással vannak rá, nem tudják." (Hérakleitosz)
CaliVita: a Minőségi Élet.

MENÜ

CaliVita tagsággal kapcsolatos feltételek:

Amennyiben vásárlása meghaladja a 16000 ft-ot - hálózati áron, vagyis 12000 KP értékű -  és regisztrál a CaliVita International rendszerébe, jogosulttá válik a kedvezményes áron (nagykereskedelmi áron) történő vásárlásra, megtakarítva ezzel a 33%-os árrést.
Már az első vásárláskor is a kedvezményes ár vonatkozik Önre, amennyiben regisztrál a CaliVita International rendszerébe.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár és díjmentes.

Miért érdemes regisztrálnia a CaliVita International rendszerébe?
...mert ezentúl több mint 100 termékünkhöz férhet hozzá nagykereskedelmi áron (megtakarítva a 33%-os árrést)
...mert olyan termékekhez is hozzájuthat melyeket csak CaliVita tagok jogosultak vásárolni
...mert a vásárlások mértékétől függően további árengedményekben és rendkívüli akciókban részesülhet
...mert a kiválasztott termékek mellé megkapja 120 oldalas színes katalógusunkat
...mert igénybe veheti cégünk orvosainak segítségét
...mert hozzájuthat orvosi-és üzleti előadásokhoz
...mert részt vehet szakmai rendezvényeinken
...mert kéthavonta ingyen megkapja életmód magazinunkat,a CaliNews-t
...mert megismerkedhet hasonló gondolkodású emberekkel
...mert egy 20 éve működő stabil nemzetközi cég szakmai támogatását élvezheti, mely 38 országban már bizonyított
...mert mindezt kötelezettségek nélkül teheti
...mert a regisztrálást követőn, akár plusz 50% olcsóbban juthat termékeinkhez
...mert segítünk Önek saját weboldalt készíteni

 

A weboldal működési szabályzata

Általános tudnivalók
- Az említett termékeknek vagy termékösszetevőknek nem rendeltetésük bármilyen betegség vagy kórállapot diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése.
- Bármely termékre vagy termékösszetevőre hivatkozó állítás, említés, vélemény vagy információ nem tekinthető orvosi véleménynek/tanácsnak.
- A termékekre vagy termékösszetevőkre vonatkozó kijelentéseket, állításokat, véleményeket vagy információkat állami hatóság egyik országban sem vizsgálta meg és hagyta jóvá.
- A  weboldalon bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező érvényűnek tekinti.


A weboldal használatának szabályai
- Ön, mint a Kincsazélet weboldal látogatója csak akkor használja ezt a weboldalt, ha vállalja, hogy az alábbiakat figyelmesen elolvassa, értelmezi, az alábbiakat megértette, és azokkal maradéktalanul egyetért, és teljes egészében elfogadja.

Törvényi szabályozás:
- A weboldal adatbázisában szereplő adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A szabályzatunk kialakításakor figyelembe vettük a 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

Információ felhasználás, adatkezelés:
- A weboldal üzemeltetői  az e-mail címeket arra használják, hogy a kért információt eljuttassák Önnek.
- A Kincsazélet weboldal nem adja el, bérbe vagy kölcsön az e-mail listáit vagy felhasználó adatait semmilyen külső cégnek. A alkalmazottak az ügyfelek személyes adatait titkosan kezelik.
- A Kincsazélet az ügyfelei személyiségi jogait szem előtt  tartja, hiszen az ügyfél KINCS!

Biztonság:
- Az üzemeltető  az ügyfelei bizalmasan adataihoz szigorú ügyrendi és technikai felügyeleten keresztül fér hozzá, a törvények és az ügyfélszolgálati rend követelményei által előírt szabályok betartásával.
Soha nem adja ki harmadik félnek az adatait az Ön kifejezett beleegyezése nélkül, illetve csak abban az esetben, ha az adatközlés szükséges bizonyos tranzakciókhoz vagy a szolgáltatás nyújtása igényli ezt.
- A  a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Azt sem harmadik személynek, sem alvállalkozónak át nem adja az adatgazda előzetes írásbeli beleegyezése nélkül.

Regisztrációs adatkezelés:
- A CaliVita hálózatába történő regisztráció esetén, az ehhez szükséges adatait kérjük be a regisztrációs formon, hogy regisztrációját lebonyolíthassuk.
- Kollégáink a személyes adatokat bizalmasan kezelik, és kizárólag a regisztráció feltételei szerint a CaliVita hálózat számára adják át, kifejezetten az adatgazda ráutaló beleegyezése után.
- Beleegyezése nélkül a regisztrációs folyamatot nem tudja megkezdeni.
- Külön rendelkezés hiányában a VitaminBiblia a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben eseti jelleggel tájékoztatást adhat az akciókról és újdonságokról.

Hitelesség:
- A Kincsazélet weboldal minden tőle telhetőt megtesz az ügyfelei pontos tájékoztatásáért. Minden szükséges eszközt az ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk, amely ahhoz szükséges, hogy adatait kezelje.
- Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A bemutatott termékek:
- A bemutatott termékek jellemzőit és tartalmukat a konkrét árucikk információs weboldala részletesen bemutatja.
- A termékek összetételéért a gyártók 100% garanciát vállalnak. Az összetétel minden esetben megtalálható a termékek információs oldalain és csomagolásukon.
- Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért  a weboldal fenntartója felelősséget nem vállal.
- A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely ÁFA-val együtt értendő.

Garancia, szavatosság
- Az általunk forgalmazott  árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal (a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak).
- A  megvásárolt termékekre cseregaranciát vállalunk, ha azok bizonyítottan a gyártásból vagy a szállításból eredően hibásak.
- A minőségi kifogás esetén az ügyfélszolgálati elérhetőségen kérjük jelezzék email-ben, ill. a majd megadott címre küldjék el számlával együtt, hogy kicserélhessük!!!

Gyorspostai utánvét:
- A megrendelt termék meghirdetett szállítási ára tartalmazza a csomagolás és az utánvét költségeit. Semmiféle rejtett költség nincs.
- Az utánvéttel történő megrendelés fogadását követő maximum 2 munkanapon belül a megrendelés átadásra kerül a GLS futárszolgálatnak a vásárló által megadott címre történő eljuttatás céljából.

JOGI NYILATKOZAT

Minden olyan információ, amit aKincsazélet weboldalon talál  általános információ gyarapítására szolgál, nem pedig az orvosi kezelések és tanácsok helyettesítésére.

A weboldalon szereplő információk, nem lettek ellenőrizve Kormányzati Egészségügyi szerv által.

Ezen az oldalon semmilyen formában nem adunk orvosi tanácsot, nem testesítünk meg orvos-beteg kapcsolatot. Javasoljuk, mindig egyeztessen orvosával, ha állapotával kapcsolatban bármilyen kérdése vagy gyanúja merülne fel.

Ugyancsak javasoljuk egyeztetni orvosával az itt leírtak Ön általi értelmezését, mielőtt bárminemű új kezelésben részesülne.

SOHA NE HAGYJA FIGYELMEN KÍVÜL VAGY KERÜLJE MEG AZ ORVOSI TANÁCSOT, AZ OKBÓL, HOGY BÁRMILYEN INFORMÁCIÓT OLVASOTT EZEN A WEBOLDALON VAGY BÁRMELY A WEBODALUNKHOZ KAPCSOLT EGYÉB MÁS OLDALON.

A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen, az oldal tartalmával kapcsolatos látogatói megjegyzés vagy diagnózis miatt.

 

Hírek

 • Kapcsolódó blogok:
  2011-12-20 19:07:49

  http://ameregtelenitesrol.blogspot.com

  http://avitaminokrol.blogspot.com

  http://novenyialapu.blogspot.com

  http://tengerbol.blogspot.com

  http://arakrol.blogspot.com

  http://aminosavak.blogspot.com

  http://karosvagynem.blogspot.com

Asztali nézet